1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Οικονομια
  6. »
  7. Βραβεύει σήμερα την «Επιχείρηση της χρονιάς 2022» η Junior Achievement

Βραβεύει σήμερα την «Επιχείρηση της χρονιάς 2022» η Junior Achievement

Βραβεύει σήμερα την «Επιχείρηση της χρονιάς 2022» η Junior Achievement
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τελικός και τελετή βράβευσης για μαθητές που έχουν δημιουργήσει και διοικούν τη δική τους επιχείρηση

Ο τελικός διαγωνισμός και η τελετή βράβευσης του Ετήσιου Διαγωνισμού για την “Επιχείρηση της Χρονιάς 2022” που διοργανώνεται για 9 η συνεχή χρονιά από τον οργανισμό Junior Achievement Κύπρου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 06 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00-21:00 στο Royall Hall στη Λευκωσία.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους όσους ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργικότητα της πολλά υποσχόμενης νέας γενιάς. Αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών περισσότερων από 420 μαθητών/τριών, ηλικίας 15-18 ετών, οι οποίοι/ες κατά τους τελευταίους 7 μήνες, έχουν δημιουργήσει και διοικούν τη δική τους επιχείρηση.

Στην εκδήλωση, οι δέκα φιναλίστ μαθητικές εταιρείες, από τις 50 που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση», θα παρουσιάσουν δημόσια σε μία εξειδικευμένη κριτική επιτροπή τις καινοτόμες επιχειρηματικές τους ιδέες. Στόχος τους είναι να διεκδικήσουν τον τίτλο για την «Επιχείρηση της Χρονιάς», αλλά και την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Εσθονία τον Ιούλιο 2022 για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό του Junior Achievement Ευρώπης.

Εκτός από τον βασικό τίτλο για την «Επιχείρηση της Χρονιάς 2022» και τους τίτλους για τις δύο αναπληρωματικές νικήτριες ομάδες, στους μαθητές-επιχειρηματίες θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία όπως καινοτόμα ιδέα, καλύτερη επικοινωνιακή στρατηγική, υψηλότερες πωλήσεις, καλύτερο λογότυπο, καλύτερο βίντεο αλλά και καλύτερη ετήσια έκθεση.

Την Τελετή θα χαιρετήσει ο αξιότιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Ελάτε να απολαύσετε τους φιναλίστ μαθητές-επιχειρηματίες εν δράσει και να γιορτάσετε μαζί τους την επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Οι μαθητικές εταιρείες δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθητική Επιχείρηση» που εφαρμόζεται στα Δημόσια και Ιδιωτικά Λύκεια της Κύπρου. Το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία σε μαθητές και μαθήτριες να ανακαλύψουν στην πράξη πώς λειτουργεί μια επιχείρηση, να κατανοήσουν πώς αναπτύσσεται και υλοποιείται μια επιχειρηματική ιδέα, από το στάδιο της αρχικής σύλληψης μέχρι τη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης. Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους νέους και τις νέες με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την αγορά εργασίας, για την ανάπτυξη της δικής τους επιχειρηματικής δραστηριότητας και γενικότερα για την επιτυχή τους σταδιοδρομία τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

F

Πηγή: brief.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.