1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. Pan Leon Insurance Agents, Subagents & Consultants Ltd

Pan Leon Insurance Agents, Subagents & Consultants Ltd

Pan Leon Insurance Agents, Subagents & Consultants Ltd
Τηλέφωνο
25747169
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
31-33, Γεωργίου Γενναδίου, ΠΑΝ ΛΕΩΝ ΚΩΡΤ, 3041, Λεμεσός, Κύπρος.

Περιγραφή

Η Pan Leon Insurance Agents & Consultants Ltd ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα της παροχής συμβουλών και ασφάλισης.

Σήμερα, η Pan Leon Insurance Agents & Consultants, μέλος του Κυπριακού Ιδρύματος Ασφαλίσεων, έχει επιτύχει έναν από τους στόχους της να γίνει ένας από τους πιο αξιόπιστους και επαγγελματικούς Ασφαλιστικούς Πράκτορες στο νησί και επίσης νόμιμος εκπρόσωπος πολλών ευρωπαϊκών και διεθνών ασφαλιστικών εταιρειών.

Οι εργαζόμενοι μας είναι γνωστοί για τη μακρόχρονη εμπειρία τους σε αυτόν τον τομέα και συνεχώς εκπαιδεύονται μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν στους υποψήφιους πελάτες επαγγελματικές συμβουλές και το καλύτερο δυνατό ασφαλιστικό προϊόν για τις ανάγκες τους.

Η αποστολή μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, αυξάνοντας το επίπεδο των υπηρεσιών, εκπαιδεύοντας τους εργαζόμενους μας μέσω διαφόρων σεμιναρίων και προγραμμάτων, και έχοντας ανταγωνιστικά ποσοστά, ώστε οι πελάτες μας να επωφελούνται και να παραμένουν πιστοί, διατηρώντας έτσι την ηγετική θέση στον τομέα αυτό.

Επιπρόσθετα για να υποστηρίξουμε την αξιόπιστη εξυπηρέτησή μας, παρέχουμε υπηρεσίες επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.