1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. CNP Cyprialife

CNP Cyprialife

CNP Cyprialife
Τηλέφωνο
22111213
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Λεωφόρος Ακροπόλεως 17
2006 Στρόβολος
Έτος Ίδρυσης
1981
Κύκλος Εργασιών
€ 95,414,627
Προσφερόμενα Προϊόντα
Ζωής, Αποταμιευτικές, Επενδυτικές, Συνταξιοδοτικές, Σπουδαστικές
Περιγραφή

Τα γερά θεμέλια του Ομίλου και της CNP ASSURANCES σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και πρωτοπορία της CNP CYPRIALIFE, διατηρούν την Εταιρεία σε ηγετική θέση στην Kυπριακή αγορά αναβαθμίζοντας τα υφιστάμενα προϊόντα και Υπηρεσίες της, προσφέροντας πρωτοποριακά σχέδια προστασίας, αποταμίευσης και επένδυσης αλλά και άψογη εξυπηρέτηση στον πελάτη. Η CNP CYPRIALIFE έχει εισαγάγει στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ένα σφαιρικό τρόπο προσέγγισης και ανάλυσης των αναγκών των ασφαλισμένων της, προσφέροντας λύσεις μέσα από διευρυμένες επιλογές.

Η ενοποίηση της CYPRIALIFE και της Interamerican Insurance (Cyprus) Ltd το 1999 δημιούργησε τη μεγαλύτερη ασφαλιστική δύναμη στον τόπο, τη σημερινή CNP CYPRIALIFE.

Έχοντας στο επίκεντρο των προσπαθειών της την αποτελεσματικότερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ανθρώπου, με τις πολυσύνθετες ασχολίες, ανάγκες και επιθυμίες του, προσφέρει σήμερα αυτό που όχι μόνο τον ικανοποιεί, αλλά και που συχνά ξεπερνά τις προσδοκίες του, με ένα διευρυμένο φάσμα προϊόντων Ζωής, Υγείας και Ατυχημάτων.

Η CNP CYPRIALIFE με νέα και σύγχρονη αντίληψη, στοχεύει στη σφαιρική ικανοποίηση όλων των ασφαλιστικών, οικονομικών και επενδυτικών αναγκών του πελάτη.

Με τον ακριβή εντοπισμό των αναγκών του πελάτη, η Εταιρεία είναι σε θέση να παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις και σχέδια προστασίας, προσωπικής αποταμίευσης και προστασίας των εργαζομένων ή μελών μιας Επιχείρησης ή Οργανισμού προσφέροντας ευέλικτες και σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, όπως:

> Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης
> Ασφαλιστικά Προγράμματα Συνταξιοδότησης
> Επενδυτικά Ασφαλιστικά Προγράμματα
> Τραπεζοασφαλιστικά Προγράμματα
> Σπουδαστικά Προγράμματα
> Προγράμματα Προστασίας
> Ομαδικά Προγράμματα για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς
> Συμπληρωματικά Ωφελήματα Έναντι:

• Ατυχημάτων
• Ανικανότητας προς εργασία
• Ασθένειας
• Απώλειας Εισοδημάτων

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.