1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. Agridiotis Insurance Agents, sub-agents and consultants Ltd

Agridiotis Insurance Agents, sub-agents and consultants Ltd

Featured
Agridiotis Insurance Agents, sub-agents and consultants Ltd
Τηλέφωνο
22763118
Ιστοσελίδα
Πλήρης Διεύθυνση
Archiepiskopou Makariou III Avenue 17, Nicosia
Περιγραφή

Η εταιρεία Αγριδιώτης Ασφαλιστικοί Πράκτορες, Μεσάζοντες και Σύμβουλοι Λτδ, ιδρύθηκε το 1987 από τον επιτυχημένο ασφαλιστή κ. Ανδρέα Αγριδιώτη ο οποίος ξεκίνησε τη καριέρα του στην ασφαλιστική βιομηχανία το 1962. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία από τον υιό του ιδρυτή, κ. Χριστόφορο Αγριδιώτη , τόσο στο τομέα των Γενικών Ασφαλειών όσο και στο τομέα των Ασφαλειών Ζωής και Υγείας.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της διεύθυνσης και του προσωπικού μαζί με τη συνεχή προσπάθεια για πρόοδο, ανάπτυξη των γνώσεων και καλύτερη ποιότητα της εξυπηρέτησης έχουν καταξιώσει την εταιρεία ψηλά στη συνείδηση των συνεργατών, συναδέλφων και πελατών.

Η εταιρεία λειτουργεί ως γραφείο έκδοσης συμβολαίων και οπισθογραφήσεων και συμβουλεύει τους πελάτες για τυχόν απαιτήσεις που προκύπτουν.

Συνεργάζεται με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Commercial General Insurance Ltd με το καθεστώς γενικής αντιπροσωπείας στον γενικό κλάδο, την Universal Life ως εταιρεία πρακτόρευσης στον κλάδο ζωής και υγείας και επίσης με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες μέσω άλλων συνεργασιών ως εταιρεία μεσαζόντων.

Η εταιρεία έχει άδεια εξασκήσεως εργασιών από τον Έφορο ασφαλιστικών εταιρειών Κύπρου (αρ. πιστοποιητικού 5976) και είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ.) καθώς επίσης και του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου ΚύπρουΤα γραφεία μας βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ αρ. 17.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.