1. Home
  2. Αφιέρωμα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – Δήλωσε συμμετοχή!

Αφιέρωμα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – Δήλωσε συμμετοχή!

ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το Cyprus Insurance News με όραμα τη διάδοση της αξίας της ασφάλισης, παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό το πρώτο αφιέρωμα για το 2024!

Θέμα αυτή τη φορά θα είναι η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και το πως ο Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής χρειάζεται να εξελιχθεί, να αποκτήσει νέες δεξιότητες και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που αλλάζουν συνεχώς!

Στη σύγχρονη εποχή, όπου η τεχνολογία και ο ψηφιακός κόσμος γενικότερα καταλαμβάνουν κεντρική θέση στην καθημερινότητά μας, ο ρόλος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή δοκιμάζεται δημιουργώντας την ανάγκη για κάθε επαγγελματία να ακολουθήσει την εξέλιξη και να αναβαθμίσει τις ψηφιακές του δεξιότητες και τον τρόπο που είχε συνηθίσει να δουλεύει.

Το Αφιέρωμα λοιπόν θα περιλαμβάνει πληθώρα χρηστικών άρθρων για τους Επαγγελματίες Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, παρουσιάσεις Ασφαλιστικών Γραφείων και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ενώ δίνει στις Ασφαλιστικές Εταιρείες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και τη στρατηγική τους γύρω από τη διαμεσολάβηση.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Ασφαλιστικές Εταιρείες

Μέσα από το Αφιέρωμα αυτό το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία στις Ασφαλιστικές Εταιρείες να παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και τη στρατηγική τους για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή του αύριο επικοινωνώντας έτσι με τους εκατοντάδες διαμεσολαβητές που επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα μας.

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Μέσα από το αφιέρωμα αυτό το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε Ασφαλιστικούς Πράκτορες, Μεσίτες και Ασφαλιστικούς Συμβούλους να προβληθούν επικοινωνώντας όλα όσα πρέπει να ξέρει η ασφαλιστική βιομηχανία και το κοινό για τους ίδιους!

Παροχείς Υπηρεσιών

Μέσα από το αφιέρωμα εταιρείες που παρέχουν λύσεις για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές και Ασφαλιστικές Εταιρείες έχουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Πως να συμμετάσχετε;

Άρθρο ή Συνέντευξη
200Excluding VAT
∆ηµοσίευση άρθρου ή συνέντευξης στο αφιέρωµα σε ενότητα της επιλογής σας
Κοινοποίηση σε όλα τα Social Media του CIN
10 ευρώ πληρωµένη προώθηση στο Facebook
Default Title
$ 120per month
Content
Content

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.