Home Events Εκπαιδευτικά Προγράµµατα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Certified Motor Insurance Specialist
certified-motor

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Certified Motor Insurance Specialist

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία µε το International Association of Financial Management, προσφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Certified Motor Insurance Specialist”, του οποίου οι απόφοιτοι θα δικαιούνται να χρησιμοποιούν τον επαγγελματικό τίτλο Certified Motor Insurance (CMI).

Στόχοι κατάρτισης
• Να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μπορούν να αναγνωρίζουν τις επιδράσεις των εξελίξεων στις νομοθεσίες µηχανοκινήτων.
• Να ερµηνεύουν τους όρους των ασφαλιστηρίων µηχανοκινήτων και να εξηγούν το ρόλο των διαφόρων µερών που εµπλέκονται στην αξιολόγηση και διαχείριση κινδύνων από µηχανοκίνητα.
• Να αναβαθµίσουν τις δεξιότητές τους και να είναι ικανοί να χρησιµοποιούν επαγγελµατικές τεχνικές κατά την αξιολόγηση των κινδύνων µηχανοκινήτων για να µπορέσουν να αποφασίσουν κατά πόσο να ασφαλίσουν ή να απορρίψουν ένα συγκεκριµένο κίνδυνο και, αν τον ασφαλίσουν, µε ποιους όρους και µε ποιο ασφάλιστρο.
• Να ελέγχουν, να συντάσσουν και να διορθώνουν λεκτικά καλύψεων, εξαιρέσεων και όρων των ασφαλιστηρίων µηχανοκινήτων.
• Να επιλύουν διαφορές που προκύπτουν µε τους ασφαλισµένους και/ή τους απαιτητές και να επαληθεύουν τις συνθήκες ατυχηµάτων από τα οποία προκύπτουν απαιτήσεις µηχανοκινήτων

Date

23 Μάι 2022 - 16 Ιούν 2022
Expired!

Time

8:30 am - 5:00 pm

ΚΟΣΤΟΣ

€700.00

Next Occurrence

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.